Kinderbord OXO Tot Groen

Heb je er ooit bij stil gestaan dat leren eten niet zo eenvoudig is? En dat als het je niet lukt om al dat lekkers van je bord op een lepel te scheppen, je daar als kind best gefrustreerd van kunt raken? Bij OXO Tot snappen ze dit maar al te goed. Daarom hebben ze een bord ontworpen dat met je kind meegroeit.

Pluspunten van het OXO Tot Kinderbord zijn:

* vrolijk design;
* te gebruiken als baby's-eerste-hapje-bord;
* kinder bord staat stabiel door de verzwaarde onderkant ;
* kinderbordje verschuift niet door de anti – slip bodem;
* de opstaande rand zorgt ervoor dat het eten in het bord valt en niet op de grond;
* bord kan in het bovenste gedeelte van de vaatwasser;
* BPA, PVC  en Fthalaten vrij;


PRODUCT TOELICHTING
Als je kind net begint met zelf eten dan zal hij nog niet zo goed zijn eten op zijn lepel weten te krijgen. De opstaande rand die iets naar binnen buigt dient als hulpje voor je kind zodat hij wel lekker ‘zelluf’ kan opscheppen. Bovendien zorgt die rand er ook voor dat het eten op de lepel terecht komt en niet op de grond. Scheelt jou weer een poetsbeurt. En als jouw peuter het zelf opscheppen meester is dan haal je de verwijderbare rand af zodat jouw peuter als een ‘grote jongen’/ ‘grote meid’ met jullie mee kan eten. Je zult zien dat jouw peuter spontaan een stukje groeit.

Ontdek zelf de andere handigheidjes van dit oefenbord voor je Peuter wat overigens ook heel goed te gebruiken is als babybord.

Ook als babybord te gebruiken!
Doordat de verzwaarde onderkant zorgt voor stabiliteit is dit bord met een hand te bedienen waardoor je overtollige babyvoeding gewoon aan de verwijderbare rand afveegt zonder dat het bord kantelt.

Kinderbord OXO Tot Groen

  • €7,95
  • Excl. BTW: €6,57