Antilekbeker Suavinex v.a. 4mnd | Booo Blauw

Antilekbeker met zachte silicone tuit van Suavinex met vrolijke spookjes/ monstertjes uit de Booo collectie vormt de ideale tussenstap van zuigfles naar drinkbeker. Jouw kleintje houdt zijn Suavinex antilekbeker zelf vast door hem stevig bij zijn handvat vast te grijpen. Al geschikt voor kindjes vanaf 4 maanden. Ideaal als kraamcadeautje want voor dat je het weet zijn ze al weer toe aan een nieuwe stap!

De zachte silicone drinktuit van zijn Booo antilekbeker zorgt ervoor dat jouw kindje makkelijker de overstap naar een tuitbeker maakt. Bovendien doet de silicone drinktuit jouw kindje denken aan zijn fles en voelt dus vertrouwt. Voor zijn tanden en zijn spraakontwikkeling is het echter beter dat hij zijn flesspeen inruilt voor een antilekbeker met drinktuit. Een silicone drinktuit heeft dus voordelen voor je kindje en voor jou!

Doordat de Suavinex antilekbeker past op elke Suavinex brede hals zuigfles kan je zoveel verschillende antilekflessen met handvat maken als dat je zelf wilt. Draai de dop van de antilekbeker op jouw Suavinex zuigfles en jouw kind heeft weer een compleet nieuwe antilekbeker met handvat. Zo heb je steeds weer een passende zuigfles of antilekbeker die past bij jouw kindjes outfit.

Kan je kindje zonder handvat drinken dan vervang je de flesspeen door de silicone drinktuit. De zachte silicone drinktuiten zijn los verkrijgbaar. Met de Suavinex Booo antilekbeker kan je eindeloos combineren.


Pluspunten van de blauwe Suavinex Booo antilekbeker met vrolijke spookjes/ monstertjes zijn:

* vanaf 4 maanden;
* antilekbeker met verwijderbaar handvat;
* zachte silicone drinktuit;
* wordt geleverd met dop; 
* BPA-vrij;
* inhoud 150ml (maatstreepjes op fles);
* verkrijgbaar in blauw en roze;
* mix & match naar hartelust met jouw Suavinex brede hals zuigfles;

CADEAUVERPAKKING
Shop direct zo'n kekke cadeauverpakking mee. Je kan de verpakking hier bekijken. 


BESTEL OOK
Suavinex heeft in dezelfde lijn ook een hip Peuter maaltijdsetje bestaande uit placemat, diep bord, kom, lepel en beker. In de categorie Babyflessen vind je verschillende Suavinex zuigflescollecties van 150ml, 270ml of 360ml waarmee je de antilekbeker kan combineren om zo steeds nieuwe antilekbekers voor jouw kindje samen te stellen. Vergeet niet om een flessenborstel te kopen en een afdruiprekje om de antilekbeker eenvoudig te reinigen en hygiënisch te drogen.

 

Antilekbeker Suavinex v.a. 4mnd | Booo Blauw

  • €12,95
  • Excl. BTW: €10,70

Tags: antilek, drinkbeker, tuitbeker, 4 maanden