360 drinkbeker Suavinex Blauw

De 360 drinkbeker is de perfecte oefenbeker voor jouw kindje. Deze anti knoeibeker van Suavinex helpt je kindje bij de overstap van babyfles naar drinkbeker. Doordat de anti knoei beker net als een gewone drinkbeker van alle kanten (360 graden) te benaderen is, is deze drinkbeker een zeer geschikt hulpmiddel bij het overstappen van een tuitbeker naar een gewone drinkbeker.

Oefenbeker 360 is afkomstig uit de Booo collectie van Suavinex. Deze mooie felblauwe design beker is voorzien van kleine monsters in verschillende kleuren. De kinderbeker is voorzien van een speciale techniek waardoor het makkelijker wordt om uit een beker te leren drinken. De blauwe Booo is tevens een antilekbeker. Er komt namelijk pas drinken uit de beker wanneer je kindje begint te drinken. Hierdoor is de knoei kans aanzienlijk kleiner en voelt je kindje zich net even wat groter doordat hij net als jou uit een beker kan drinken.

Deze hippe kinderbeker uit de Booo collectie van Suavinex is speciaal ontworpen om de overstap naar een drinkbeker te vergemakkelijken. Het verwijderbare handvat zorgt ervoor dat jouw kind een goede grip heeft op zijn drinkbeker. Bovendien is de Suavinex 360 drinkbeker eenvoudig te reinigen dankzij de grote vulopening. Het transparante karakter van de drinkbeker helpt jou te monitoren hoeveel je kindje al dan wel of niet heeft gedronken.


Pluspunten van de Suavinex 360 drinkbeker Suavinex Booo Blauw zijn:

* wordt standaard geleverd met deksel;
* stoere monstertjers in verschillende kleuren; 
* anti knoeibeker (dus niet antilek!);
* verwijderbaar handvat;
* BPA-vrij;
* inhoud 270ml (maatstreepjes op drinkbeker);

360 drinkbeker Suavinex Blauw

  • €14,99
  • Excl. BTW: €14,99

Tags: antilekbeker, 360 beker, drinkbeker, blauw, antiknoei, 12 maanden, oefenbeker, kinderbeker