UITVERKOCHT! 360 Antiknoeibeker Suavinex Roze

Een anti knoeibeker is de perfecte oefen drinkbeker voor jouw kindje. Anti knoeibeker 360 Roze van Suavinex helpt je kindje bij de overstap van een drinkbeker met tuit naar het drinken uit een gewone kinder drinkbeker. Doordat de anti knoei beker net als een gewone drinkbeker van alle kanten (360 graden) te benaderen is, is deze drinkbeker een zeer geschikt hulpmiddel bij het overstappen van een tuitbeker naar een gewone drinkbeker.

Anti knoeibeker 360 van Suavinex is afkomstig uit de Booo collectie van Suavinex. Deze mooie roze design beker is voorzien van kleine monsters in verschillende kleuren. De anti knoeibeker van Suavinex is voorzien van een speciale techniek waardoor het voor beginnen bekerdrinkers makkelijker wordt om uit een beker te leren drinken en morsen wordt voorkomen. De roze Booo anti knoeibeker is voorzien van een drinksysteem waarbij je kindje doormiddel van zijn lip ervoor zorgt dat er drinken uit zijn 360 graden drinkbeker komt. Hierdoor is de knoei kans aanzienlijk kleiner en voelt je kindje zich net even wat groter doordat hij net als jou uit een beker kan drinken.

De hippe transparante anti knoeibeker uit de Booo collectie van Suavinex is speciaal ontworpen om de overstap van tuitbeker naar drinkbeker te vergemakkelijken. Het verwijderbare handvat zorgt ervoor dat jouw kind een goede grip heeft op zijn anti knoei drinkbeker. Een goede grip geeft jouw kindje meer vertrouwen dat hij iets zelf kan. En zelfstandigheid en zelfvertrouwen is wat jouw kindje helpt om de stap naar drinkbeker te maken. 

De Suavinex anti knoeibeker is eenvoudig te reinigen dankzij de grote vulopening. Het transparante karakter van de drinkbeker helpt jou te monitoren hoeveel je kindje al dan wel of niet heeft gedronken.  


Pluspunten van de Suavinex Anti knoeibeker 360 Roze Booo zijn:

* wordt standaard geleverd met deksel;
* stoere monstertjers in verschillende kleuren; 
* anti knoeibeker (dus niet antilek!);
* verwijderbaar handvat;
* BPA-vrij;
* inhoud 270ml (maatstreepjes op drinkbeker);

360 Antiknoeibeker Suavinex Roze

  • €14,99
  • Excl. BTW: €12,39