Draagzak Ergobaby Stowaway Olijfgroen

Draagzakken van Ergobaby staan erom bekend Ergonomisch, Compact, Handig en vooral Draagbaar te zijn. De stylische olijfgroene draagzak Stowaway van Ergobaby is tevens de meest praktische variant, zowel voor mama als papa! Klaar met dragen dan vouw je hem gewoon op in zijn eigen tasje. Handig toch?!


Handige snufjes
De stowaway draagzak heeft net als de Urban Chic draagzak een verborgen element , het zogenaamde slaapmutsje, wat je kunt uittrekken om je baby’s hoofdje extra te ondersteunen. Daarnaast heeft de Stowaway een vakje aan de voorzijde dat je kunt gebruiken als tasje om de Stowaway draagzak in op te bergen. De draaglus kan je vervolgens om je pols doen zodat je draagzak als tasje kunt dragen of je bergt de draagzak op een andere plek op. Als je er vaak op uit trekt neem dan zeker een Stowaway draagzak: meenemen, uitvouwen en dragen!


Ergonomische draagzakken
De Ergobaby draagzakken zijn de meest ergonomische draagzakken. Dit betekent dat de draagzakken ontworpen zijn om jou en je baby de steun te geven die jullie nodig hebben. De Ergobaby Stowaway draagzak verdeelt het gewicht van je baby gelijkmatig over je schouders en heupen. Bovendien zorgen de gewatteerde schouderbanden voor meer draagcomfort voor jou. Voor je baby betekent een Ergobaby draagzak een goede ontwikkeling van zijn ruggengraat welke in de eerste 6 maanden van zijn leven worden gevormd. Door het ontwerp van de Ergobaby draagzak kan jouw kindje, net als in de baarmoeder, de zogenaamde kikkerhouding aannemen. De kikkerhouding is voor jouw baby de eerste maanden de meest natuurlijke houding en wordt ondersteunt door de Ergobaby draagzak. Het dragen van je baby in een goede draagzak kan heupdysplasie voorkomen. 


Buikdrager, heupdrager of rugdrager
De olijfgroene stowaway draagzak is net als alle andere Ergobaby draagzakken op drie manieren te dragen. Hierdoor kan je de draagzak als buikdrager, rugdrager of als draagzak voor op je heupen gebruiken. Vanaf de geboorte tot ongeveer 6 maanden kan je de draagzak als buikdrager gebruiker. Je draagt je baby dan aan de voorzijde. Deze manier van dragen is ideaal om borstvoeding 'on the go'  te geven. Vanaf 6 maanden kan je jouw kindje ook op je rug dragen. Maakt je baby graag oogcontact met jou en wil hij toch om zich heen kunnen kijken dan draag je hem het beste op je heupen. Dit kan al vanaf 6 maanden. Afhankelijk van jouw activiteiten en jullie voorkeuren draag je jouw baby dus op je buik, je rug of op je heupen.


Stijlvol dragen
Draagzakken zijn overigens niet alleen praktisch voor buiten maar ook voor binnen. Vooral wanneer je baby snel onrustig wordt wanneer hij niet bij jou kan zijn of wanneer je al oudere kindjes hebt, heb je met een draagzak net even wat meer vrijheid. Zo heb je altijd beide handen vrij om je oudste bij de hand te nemen, om even een tijdschrift te lezen, op je iPad te surfen, het huishouden te doen of wat dan ook. Een bijkomend voordeel van een draagzak is dat je baby er ook rustiger van wordt en jij ook. Een blije baby is immers een blije ouder!

Met de Stowaway draagzak heb je jouw draagzak altijd netjes opgeborgen. Geen gedoe meer over waar je die draagzak moet laten wanneer je jouw baby toch liever in zijn kinderwagen verder vervoert. Gewoon opvouwen en opbergen!


PRODUCT DEMONSTRATIE


Pluspunten van Draagzak Stowaway olijfgroen zijn:

* geschikt voor baby’s vanaf 3,2kg tot maximaal 20kg:
* met verkleinkussen 3,2 kg tot 5,5 kg;
* ergonomische kikkerhouding voor goede ontwikkeling;
* een lichaamslengte van 153cm tot en met 195cm;
* schouderband verstelbaar van 61cm tot 112cm;
* tailleband verstelbaar van 65cm tot 140cm;
* ideaal om discreet borstvoeding te geven;
* schermt je baby af van zon (UPF 50+) en wind;
* eenvoudig alleen aan en af te doen;
* gewatteerde schouderbanden voor extra draagcomfort;
* meerdere draagposities mogelijk: buik, rug en heup;
* baby verkleinkussens separaat verkrijgbaar;


Bestel direct mee!
Ergobaby verkleinkussentjes zorgen ervoor dat ook jouw pasgeboren baby voldoende steun krijgt in de Ergobaby draagzak. En om ervoor te zorgen dat je baby niet steeds op de draagzak spuugt shop je er het beste nog een kwijlslab bij. Zo heb je altijd een 'spuugdoekje' bij de hand.


Shop tip
Schaf een draagdoek of draagzak pas aan wanneer je baby er is. Zo kun je namelijk beter bekijken welk babyartikel voor jou en je baby het prettigst is. Het belangrijkste bij een draagzak is dat jij je zeker voelt bij het aan en uit doen van het door jou gekozen product. En dat het makkelijk aan en uit te trekken is. Kijk vervolgens met welk doel je de draagzak gebruikt. Ben je een actieve ouder die vaak de deur uit gaat, een ouder die echt dagtochtjes maakt om te wandelen of gebruik je de draagzak meer als gemaksproduct voor thuis? Luxere draagzakken en doeken hebben bijvoorbeeld een dikkere vulling in de schouderbanden wat wel zo prettig is wanneer je uren je baby ronddraagt omdat jullie een flinke wandeltocht maken. En ze ondersteunen je baby op de juiste plaatsten zodat je baby zijn rug goed kan ontwikkelen. Om zo lang mogelijk van jouw draagzak te kunnen genieten koop je dus niet zomaar een draagzak. 

Draagzak Ergobaby Stowaway Olijfgroen

  • Merk: Ergobaby
  • Model: Olijfgroen
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €99,90
  • Excl. BTW: €82,56

Beschikbare opties:

Tags: Draagzak, dragen