Expect More
Persoonlijk advies van ervaringsdeskundige
Award winnende en gerenommeerde merken
Veilige producten (NEN- gecertificeerd)
Achteraf betalen via Afterpay!
Niet goed, geld terug garantie
Cadeaubon Jillxox
Cadeaubon Jillxox Cadeaubon Jillxox Cadeaubon Jillxox

Cadeaubon Jillxox

Model: Cadeaubon
Beschikbaarheid: Op voorraad
€0,00


* Kies de waarde van jouw cadeaubon:

Categorieën

Een Cadeaubon van Jillxox is het ideale cadeautje om te geven aan aanstaande ouders. Een cadeaubon van Jillxox wordt standaard aan de ontvanger/ontvangers verzonden in een mooie envelop en ditto sticker. We hebben stijlvolle vierkante zwarte cadeaubonnen met op de voorzijde de tekst “HIEPER DE*PIEP HOERA!” in wit. Zo kan je de Jillxox cadeaubon voor al die momenten gebruiken die om een Hieperdepiep Hoera vragen en dat zijn er best wat.
Zou je liever een ander cadeauzakje/ sticker bij jouw Cadeaubon willen zien, geef dan de productnamen door in het Opmerkingenveld bij het afrekenen. Je kan kiezen uit het cadeaupapier (daarvan maken we dan zelf een envelopje), cadeauzakjes en stickers uit onze Cadeaupapier en cadeauverpakkingen categorie. 

Geef de Jillxox Cadeaubon bijvoorbeeld aan de zwangere zodat ze haar babyuitzet naar eigen smaak kan aanvullen of zichzelf lekker kan verwennen met een Zwanger cadeauset van Suavinex. Geef de cadeaubon als welkomstcadeau aan de ouders tijdens de kraamvisite want voordat ze het weten is hun kleintje al weer toe aan nieuwe uitdagingen en dan komt zo een cadeaubon voor bijvoorbeeld de aanschaf van een speelkleed goed van pas. Ook voor feestdagen en bijvoorbeeld eerste verjaardagen geef je een Jillxox cadeaubon. En voor al die momenten waarop je iemand gewoon eens in het zonnetje wil zetten, shop je een cadeaubon van Jillxox.

Cadeaubon verzilveren
Op de cadeaubon staat een "geldig tot" datum aangegeven. Hier komt de datum te staan waarop de bon door de gever is betaald. De Cadeaubon is vervolgens 1 jaar geldig. De waarde van de cadeaubon wordt in mindering gebracht op de bestelling. Hiervoor ontvangt de ontvanger een code (staat op de cadeaubon) waarmee hij/zij vervolgens bij Jillxox de cadeaubon kan verzilveren. Wanneer je een cadeaubon koopt voor bijvoorbeeld €25,- dan betekent dit dat degene die de bon ontvangt €25,- korting krijgt/ in mindering wordt gebracht op hetgeen men bij Jillxox koopt. Koop je voor €50 euro dan gaat daar €25,- vanaf en moet de ontvanger zelf nog €25 euro betalen. Houd er rekening mee dat Jillxox geen geld terug geeft. Dit betekent dat je de cadeaubon niet in delen kan verzilveren. De cadeauontvanger doet er dus verstandig aan om de bon in één keer te besteden. Per bestelling kan slechts één code worden ingevoerd om de cadeaubon te verzilveren. Cadeaubonnen kunnen niet worden geruild of retour worden genomen.

Waarde cadeaubon
Bij Jillxox bieden we standaard cadeaubonnen aan van €15/ €25/ €50 en €100 euro. Zo zit er voor ieders budget wel een cadeaubon bij. De cadeaubon van Jillxox is geldig op het gehele assortiment, ook op eventuele kortingen. Dus doe ook eens een bon cadeau!

“Celebrate whenever you can, life is worth it”.

Meer artikelen uit de categorie 'Baby eten & drinken'