Expect More
Persoonlijk advies van ervaringsdeskundige
Award winnende en gerenommeerde merken
Veilige producten (NEN- gecertificeerd)
Achteraf betalen via Afterpay!
Niet goed, geld terug garantie

Bestellen en bezorgen

LET OP ZOMERREGELING VAN 17 JULI 2017 TOT EN MET 1 SEPTEMBER 2017!
In deze periode verzenden we enkel op maandag en donderdag. Dit betekent dat je jouw bestelling doorgaans dan op dinsdag of vrijdag ontvangt. We beantwoorden jouw vragen in deze periode ook enkel op maandag en donderdag van 09.00 tot 12.00 uur.
PLAATS JE BESTELLING DUS OP TIJD!

 

Thuis bezorgen binnen Nederland, België en Duitsland!
Baby & Kidsdesign winkel Jill xox streeft ernaar om bestellingen binnen 2 tot 3 werkdagen (na ontvangst van je betaling) bij het door jou opgegeven afleveradres te bezorgen, de meeste bestellingen worden echter al de volgende dag thuisbezorgd. Indien je jouw bestelling 3 werkdagen na de aangegeven besteldatum nog niet binnen hebt, laat ons dit dan weten via info@jillxox.nl zodat we actie kunnen ondernemen. Je ontvangt ook altijd een emailbericht zodat je weet dat jouw bestelling onderweg is. Op zaterdag en zondag worden er geen bestellingen verwerkt. Bestellingen die in het weekend zijn geplaatst, worden vanaf maandag in behandeling genomen.

Track & Trace code ontvangen? Houd je zending dan goed in de gaten. Niet Thuis dan wordt je zending de volgende dag nogmaals aangeboden. Ben je 2x niet thuis dan wordt je zending retour gezonden aan Jill xox. In het laatste geval is Jill xox niet verantwoordelijk voor de gevolgen/ extra kosten die gepaard gaan met het eventueel opnieuw verzenden van pakketten. 

Bestellingen vanaf €75,- met bezorging binnen Nederland worden door Jillxox gratis verzonden

Controleer je bestelling
Controleer direct na het plaatsen van jouw bestelling of je bestelling correct is. Het kan namelijk gebeuren dat je per ongeluk een verkeerd artikel hebt besteld. Stuur ons dan direct een mail zodat we jouw bestelling kunnen tegenhouden zodat jij nog het eea kunt wijzigen. Dus voorkom teleurstellingen en/of extra kosten en controleer de Bevestigingsmail van je bestelling. De Bevestigingsmail ontvang je direct na het plaatsen van je bestelling. Het kan voorkomen dat deze mail in de Ongewenste berichten map/ Spambox terechtkomt. Controleer daarom ook deze map.

Vragen over je bestelling?
Heb je een verkeerd artikel geleverd gekregen of is bijvoorbeeld je bestelling geannuleerd kijk dan op de Klantenservice pagina van Baby & Kidsdesign winkel Jillxox waar je al een aantal veel voorkomende vragen en antwoorden vindt. Staat jouw vraag er niet bij dan kan je ons via email [info@.jillxox.nl] op maandag, dinsdag en donderdag bereiken van 09.00 - 10.00 0. Op woensdag en vrijdag is Jillxox gesloten. Vermeld in je correspondentie met Jillxox altijd je bestelnummer zodat we al jouw gegevens bij de hand hebben en zo jouw vraag snel kunnen beantwoorden.

LET OP: weersomstandigheden kunnen voor vertragingen zorgen net als leveringen rondom de feestdagen. Jillxox probeert jou in elk geval zo goed mogelijk te informeren over de bezorging en brengt jou op de hoogte van eventuele wijzigingen. Houd er rekening mee dat  Baby & Kidsdesign winkel Jillxox geen invloed heeft op de snelheid van de bezorgdienst. 

Feestdagen & Trainingen
Tijdens de feestdagen is bestellen uiteraard mogelijk. Houd er echter rekening mee dat het bezorgen van jouw bestelling langer duurt dan normaal. In principe kan je er dus vanuit gaan dat we jouw bestelling de eerst volgende werkdag na een feestdag bij een bezorgdienst aanbieden zodat je het zo snel mogelijk in huis hebt. 

Baby & Kidsdesign winkel Jillxox voegt regelmatig nieuwe producten aan haar assortiment toe. Zodat we weten wat nou de beste eigenschappen zijn van een product voor jou als consument, volgen we producttrainingen. Tijdens een producttraining is Jillxox gesloten zodat we onze aandacht kunnen richten op wat jij als consument aan tekst/ toelichting op onze producten nodig hebt en de benodigde cursussen kunnen volgen.

LET OP: houd er rekening mee dat de postbezorgdiensten NIET op zon-en feestdagen bezorgen. Zorg er dus voor dat je tijdig bent met bestellen. 

Jill xox is gesloten op:
Goede vrijdag
Pasen
Koningsdag
Hemelvaart
Dodenherdenking
Bevrijdingsdag
24 juli t/m 28 juli 2017
21 augustus t/m 25 augustus 2017
Kerstmis
Oud -en nieuwjaarsdag

 

België
Voor pakketpost voor België hanteren we standaard €8,95. 

Nederland
Verzendkosten binnen nederland bedragen €4,95.

Hi, ik ben Jill.

Prijzen
Alle producten bij Jillxox zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Verzendkosten zijn inclusief administratiekosten en worden zichtbaar in het Betaalproces. De verzendtarieven zijn gebaseerd op de tarieven van PostNL voor binnen- en buitenland en zijn inclusief  21% BTW.