Expect More
Persoonlijk advies van ervaringsdeskundige
Award winnende en gerenommeerde merken
Veilige producten (NEN- gecertificeerd)
Achteraf betalen via Afterpay!
Niet goed, geld terug garantie
Babydeken Geel Mamas & Papas Gebreid Diagonaal
Babydeken Geel Mamas & Papas Gebreid Diagonaal

Babydeken Geel Mamas & Papas Gebreid Diagonaal

Model: Gebreid
Beschikbaarheid: Op voorraad
€59,95


Categorieën

Babydeken Geel Diagonaal is een moderne gebreide babydeken die door het diagonale streep motief en de tijdloze kleuren grijs en wit in vele kinderkamers kan worden gelegd. Babydeken Geel Diagonaal is een goed accessoire om de baby of kinderkamer net even dat kleine beetje extra te geven. Babydeken Geel diagonaal heeft een afmeting van 70x 90cm.

Gebruik babydeken Geel Diagonaal als babydeken voor in de wieg, ledikant of peuterbed. Wanneer je met jouw baby naar buiten (voorjaar/ zomer) gaat dan kan babydeken Geel Diagonaal ook dienst doen als extra laag voor in het (maxicosi) autostoeltje of in de reiswieg van je kinderwagen. Naast je baby warm houden fungeert babydeken Geel Diagonaal ook goed als kinderwagen accessoire. Vooral handig wanneer je een neutrale kinderwagen (zandkleur, zwart, donkerblauw of bijvoorbeeld grijs) hebt om je wagen net even wat meer kleur en stijl te geven. Of om je pasgeboren baby, gewikkeld in babydeken Geel Diagonaal, te tonen aan familie en vrienden. Staat toch net even wat leuker op foto’s. Het grijswitte diagonale streep motief en de okerkleurige gele bies leent zich dan ook bij uitstek voor het maken van prachtige zwart-wit foto’s.

Deze prachtige warme gele babydeken van Mamas & Papas is medium grof gebreid. Qua structuur is deze niet zo fijn gebreid als babydeken konijntje van mamas & papas en ook niet zo grof als babydeken gingerbread van mamas & papas. Babydeken Geel Diagonaal zit qua structuur net een beetje tussen deze twee dekens in. De voor- en achterzijde van babydeken Geel Diagonaal hebben beide dezelfde grijs, witte en oker kleur. De voor- en achterzijde zijn dan ook identiek aan elkaar.

Wanneer je er voor kiest om jouw baby in een ledikant te leggen en te bedekken met een deken dan mag babydeken Geel Diagonaal niet ontbreken op jouw baby uitzetlijst! Een tweede deken is handig zodat je iets hebt om mee af te wisselen.

Bijzondere kenmerken van babydeken Geel Diagonaal van Mamas & Papas zijn:
* gebreide deken;
* grijs-wit diagonale streep motief en okerkleurige bies (rand);
* afmeting ongeveer 70cm x 90cm;
* kan in de wasmachine tot maximaal 40 graden;
* mag op lage temperatuur in de wasdroger;
* mooi als kraamcadeau;

 

Meer artikelen uit de categorie 'Kinderkamer'