Baby verzorging set Suavinex Teder

Oh! quelle tendresse!, Oh! quelle beaute! en Oh! quel parfum! zijn de namen van de drie speciale babycadeau sets die deel uitmaken van de babyverzorgingslijn “ Les Petites Surprises” van Suavinex. Babyverzorging set “Oh quelle tendresse” betekent letterlijk “oh wat lekker zacht” en staat daarmee voor soepel, voor teder. Babyverzorging set Teder bestaat in totaal uit 3 items.

Babyverzorging set Teder is een 3-delige set en bestaat onder meer uit 100ml Baby Cologne welke door zijn lage alcohol percentage zeer geschikt is voor (aanstaande) mama’s die niet alleen zelf maar ook hun baby willen verwennen met een lekker geurtje voor op de huid of om je baby’s kleding mee op te frissen. Baby Cologne is overigens niet alleen heerlijk om je kleding mee op te frissen. Ook op een warme zomerdag geeft de Baby Cologne van Suavinex jou, als moeder, even wat verfrissing wanneer je een heerlijk geurend bouquet van citrusvruchten, witte bloemen en muskus op nek en polsen verstuift.

Babyverzorging set Teder bevat tevens een heerlijke hydraterende 300ml massage lotion. Deze heerlijk geurende Baby massage lotion gebruik je dagelijks na baby’s badje. Gebruik de lotion niet alleen als verzorgingsproduct om je baby’s huid te hydrateren maar gebruik de lotion tevens bij de babymassage. Door het geven van een babymassage masseer je als het ware de dagelijkse stres van je baby af. Door jouw zachte aanraking wordt je baby rustig en ontspant hij waardoor hij beter zal slapen. En jij dus ook! Deze hydraterende Baby massage lotion is tevens te geschikt voor de soms wat gevoelige zwangere huid. Door zijn zachte samenstelling kan de lotion dus door iedereen worden gebruikt.

Gebruik de design badspons in vogel model uit Babyverzorging set Teder om je baby mee te wassen of laat hem er lekker mee spelen tijdens zijn badje.


Pluspunten van Babyverzorging set Teder zijn:
* design badsponsjes vogel (van staart tot snavel 13cm breed/ 8cm lang en ongeveer 4cm dik ;
* hydraterende massagelotion van 300ml met een subtiele geur;
* heerlijk subtiel geurende spuitflacon met 100ml Baby Cologne voor baby en mama;

CADEAUVERPAKKING
Shop direct zo'n kekke cadeauverpakking mee van Pimpelmees. Je kan de verpakking hier bekijken. 


Shop direct mee!
Verwen de (aanstaande) moeder met nog meer heerlijke baby en mama producten en kijk snel in de categorie Baby verzorging voor bijvoorbeeld een goede Baby billencrème die je baby’s billen beschermt en bij een eventuele uitslag de huid kalmeert en zelfs regenereert!

Baby verzorging set Suavinex Teder

  • €29,95
  • Excl. BTW: €24,75

Beschikbare opties: