Baby keukenmachine Suavinex | 6in1

Baby keukenmachine Suavinex is het enige apparaat wat jij nodig hebt in jouw keuken wanneer het gaat om de bereiding van babyvoeding. Deze all in one keukenmachine uit de Link collectie van Suavinex helpt jou om jouw baby de beste voeding te geven die hij tijdens de verschillende fasen van zijn ontwikkeling nodig heeft. Als zuigeling krijgt jouw baby wellicht flesvoeding. Pasgeboren baby’s hebben nog een erg gevoelig maagje doordat nog niet alles zo ontwikkeld is als bij een volwassene. De kleinste onzuiverheid in je baby’s flesje kan al zorgen voor darmkrampjes. Een goede reiniging van babyflessen is dan ook essentieel voor jouw baby’s gezondheid. Door te steriliseren dood je bijna 100% van alle bacteriën.

Is jouw baby toe aan zijn eerste hapje vaste babyvoeding dan doe je er verstandig aan om deze zoveel mogelijk zelf te bereiden. Je baby leert zo meteen de kookkunsten van zijn moeder (of vader!) kennen. De Link keukenmachine helpt jou met het pureren/ mixen of stomen van groente, vlees, vis en fruit. Al in 13 minuten heb je een gezonde maaltijd helemaal zelf gemaakt en met behoud van alle essentiële vitaminen en mineralen! Heb je eten over dan kan je deze eenvoudig vacuüm verpakken met het meegeleverde bewaardoosje. Ook voor het ontdooien of opwarmen van jouw baby’s voeding gebruik je de Link Baby keukenmachine van Suavinex.

Verse zelfgemaakte voeding voor jouw baby is nu ook voor jou binnen handbereik. Deze prachtige zwartwitte Baby keukenmachine uit de Link collectie van Suavinex is met zijn innovatieve functies de enige keukenrobot die je nodig hebt! 

PRODUCT  FILMPJE
 


Bijzondere eigenschappen van Baby Keukenmachine Suavinex Link zijn;

* all in one keukenmachine voor het bereiden van babyvoeding in stijlvol design;
* 6 innovatieve functies: stomen, pureren, steriliseren, ontdooien,  opwarmen en vacuüm verpakken van babyvoeding;
* al in 13 minuten pureer of stoom je een complete maaltijd van ongeveer 600gram;
* ontdooit en verwarmt voeding gelijkmatig;
* steriliseert tot 3 flessen of bewaarbakjes;
* vacuüm verpakt voeding tot 300 gram;
* wordt standaard geleverd met 1 vacuum bewaardoosje

Bestel direct extra accessoires mee. Voor de bereiding van bijvoorbeeld Pasta, rijst of groente bestel je het Pasta, rijst, groente mandje mee. Wil je nog een extra bewaardoosje om bijvoorbeeld meerdere voedingen in op te kunnen bergen dan bestel je een extra Bewaardoosje mee. 

Baby keukenmachine Suavinex | 6in1

  • €179,95
  • Excl. BTW: €148,72

Beschikbare opties: