Ergobaby verkleinkussen Performance Zwart

Voor de stylische Ergobaby draagzakken zijn tevens verkleinkussens beschikbaar, zoals de Performance Zwart, zodat je jouw newborn al vanaf de geboorte met je mee kunt dragen. De Performance draagzakken kunnen gebruikt worden in combinatie met elk gewenste Ergobaby draagzak.

Het verkleinkussen van de Ergobaby Performance draagzak maakt de Ergobaby draagzak de enige draagzak waarbij jouw baby zijn natuurlijke positie kan innemen. Het verkleinkussen werkt als een soort inbakerdoek waarbij jouw baby veilig en knus tegen je aan kan liggen in zijn draagzak. Net als wanneer je gebruik maakt van een inbakerdoek, geeft het Performance verkleinkussen jouw baby een geborgen gevoel en doet het verkleinkussen hem denken aan de baarmoeder waar hij al die maanden behaaglijk heeft gelegen: een klein coconnetje. Voelt je baby zich goed, dan is hij een stuk rustiger, huilt minder en is eigenlijk best tevreden en dat zorgt voor meer rust bij papa en mama.

Het draagzak verkleinkussen zorgt overigens voor nog meer comfort en veiligheid voor jouw pasgeboren baby. Het zwarte Ergobaby verkleinkussen is aan de bovenzijde voorzien van een extra dik gewatteerd kraag en daardoor nog comfortabeler voor je baby om in te liggen. Deze zogenaamde kraag biedt extra ondersteuning voor nek en hoofd bij pasgeboren baby’s.

Bijpassende draagzakken zijn de Ergobaby Stowaway draagzak in donkerblauw/ navy of olijfgroen en de Ergobaby Urban Chic Graphite/ Grijs. Ergobaby Stowaway Olijfgroen staat erg mooi in combinatie met verkleinkussen Performance Zwart.


PRODUCT DEMONSTRATIE


Pluspunten van Ergobaby verkleinkussen Performance Zwart is:

* geschikt voor baby’s vanaf 3,2 kg tot 5,5 kg (ongeveer van 0 tot 4 maanden);
* kleur: Black Grey/ Zwart;
* luchtdoorlatend materiaal;
* uitneembaar kussentje bij zitvlak;
* het coconnetje maakt de overgang van baarmoeder naar wereld makkelijker;
* materiaal: 98% Polyester/ 2% Lycra;
* machine wasbaar;


Bestel direct mee!
Wanneer je onderweg bent en je wilt geen borstvoeding geven of je maakt gebruik van flesvoeding dan shop je het beste voor de Iiamo Go zelfverwarmende fles. Met de Iiamo Go babyfles maak je jouw baby’s melk overal en altijd warm zonder stroom. Dat is nog eens handig!


Shop tip
Schaf een draagdoek of draagzak pas aan wanneer je baby er is. Zo kun je namelijk beter bekijken welk babyartikel voor jou en je baby het prettigst is. Het belangrijkste bij een draagzak is dat jij je zeker voelt bij het aan en uit doen van het door jou gekozen product. En dat het makkelijk aan en uit te trekken is. Kijk vervolgens met welk doel je de draagzak gebruikt. Ben je een actieve ouder die vaak de deur uit gaat, een ouder die echt dagtochtjes maakt om te wandelen of gebruik je de draagzak meer als gemaksproduct voor thuis? Luxere draagzakken en doeken hebben bijvoorbeeld een dikkere vulling in de schouderbanden wat wel zo prettig is wanneer je uren je baby ronddraagt omdat jullie een flinke wandeltocht maken. En ze ondersteunen je baby op de juiste plaatsten zodat je baby zijn rug goed kan ontwikkelen. Om zo lang mogelijk van jouw draagzak te kunnen genieten koop je dus niet zomaar een draagzak. 

Ergobaby verkleinkussen Performance Zwart

  • Merk: Ergobaby
  • Model: Black Grey/ Zwart
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €34,90
  • Excl. BTW: €28,84

Tags: baby, draagzakken, ergobaby, verkleinkussen, zwart