Epilator 3in1 I  Elle by Beurer

Benen epileren, oksels scheren en je huid peelen? Het kan allemaal met de 3in1 epilator van Elle by Beurer! De Elle by Beurer 3in1 epilator is ideaal voor vrouwen die zelf willen bepalen hoe ze zich ontharen en hoeveel tijd ze daarvoor beschikbaar stellen of hebben.

 

De Elle by Beurer 3in1 Epilator wordt geleverd in een luxe geschenkdoos die bestaat uit:

- handvat met ledverlichting zodat je ieder haartje goed kunt zien;
- scheerkop om te scheren;
- epilatorkop met 20 anti allergene pincetten voor langdurige ontharing;
- peelingkop voorkomt ingegroeide haartjes door scheren;
- precisie opzetstukje voor het epileren van gevoelige haar zones;
- beschermkapje beschermt de opzethulpstukken;
- antislip houder;
- schoonmaakborsteltje om haartjes uit de hulpstukken te verwijderen;
- adapter;


Benen en oksels scheren
Je benen en oksels scheren is wellicht de eenvoudigste manier waarmee je met de Elle by Beurer 3in1 epilator jezelf professioneel kunt ontharen. Daarbij is scheren ook de snelste manier om jezelf “ff snel” van overtollig haar te ontdoen. Voor een snelle oppervlakkige ontharing gebruik je dan ook de bijgeleverde scheerkop. Het voordeel van het scheren met een elektronisch scheerapparaat zoals de Elle by Beurer epilator, is dat de kans op snijwonden door te hard drukken nihil is.

Benen en oksels epileren
Heb je iets meer tijd te besteden en wil je wekenlang gladde oksels, benen en bikinilijn dan gebruik je het beste het epilator kopstuk. Je benen epileren zorgt er overigens ook voor dat de volgende haartjes makkelijker te verwijderen zijn. Bij epileren wordt anders dan bij scheren het haar vanaf de wortel verwijderd. Het haar dat teruggroeit is hierdoor zachter en minder dik. Epileren zorgt voor een langduriger resultaat dan scheren en is ideaal omdat je het niet dagelijks hoeft te doen doordat het langer duurt voordat de stoppeltjes van de nieuwe haartjes zichtbaar worden. Epileren levert je dus een boel tijd op zodat je andere leuke dingen kunt doen!

Wil je jouw bikinilijn ook ontharen door middel van epileren dan gebruik je het beste het precisie opzetstuk. Dit opzetstuk zorgt ervoor dat er minder haren tegelijk worden verwijderd. Vind je dit eng, dan gebruik je gewoon de scheerkop voor een gladde en perfect bijgewerkte bikinilijn. Het precisie opzetstuk is tevens te gebruiken voor andere gevoelige huidzones zoals jouw oksels.

Bikinilijn scheren & Peelen
Ingegroeide haartjes kunnen pijnlijk zijn en zien er bovendien niet fraai uit wanneer ze ontsteken. In de meeste gevallen ontstaan ingegroeide haartjes door dat de groei belemmerd wordt vanwege te strak zittend ondergoed of door (tegen de haargroei) scheren. Vooral de bikinilijn is gevoelig voor ingegroeide haartjes. Gebruik na scheren of epileren altijd het peeling kopstuk om je huid van dode huidcellen te ontdoen. Door te peelen, ook wel exfoliëren genoemd, verwijder je dode huidcellen die de haargroei kunnen belemmeren. Bovendien zorgt een peeling ervoor dat je huid weer straalt, glanst en heerlijk zacht aan voelt.

Met de Elle by Beurer 3in1 Epilator zijn gladde benen en oksels voor iedereen bereikbaar. Dus ook als je een drukke (werkende) mama bent!


PRODUCT DEMONSTRATIE


Pluspunten van de Elle by Beurer 3in1 Epilator zijn:

* benen, oksels en bikinilijn ontharen zoals jij dit wilt;
* epileren, scheren en peelen in één handig apparaat;
* geschikt voor gebruik op zowel een droge als vochtige huid;
* ergonomisch en licht handvat voor soepel ontharen of peelen;
* anti-slip houder om de 3in1 epilator rechtop in te plaatsen;
* praktische ledverlichting zodat je ieder haartje goed kunt zien;
* 20 anti – allergene pincetten voorkomen een allergische reactie van de huid door epileren;
* optimaliseert de huid door middel van Peeling;
* wordt geleverd in mooie cadeauverpakking;


BESTEL OOK
De Elle by Beurer 3in1 epilator (HLE 60) is ideaal voor gladde, benen, oksels en bikinilijn. Voor mooi en gezond uitziend stijl haar koop je de Elle by Beurer stijltang (HSE 30).

Epilator 3in1 I Elle by Beurer

  • Merk: Beurer
  • Model: HLE60
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €79,95
  • Excl. BTW: €66,07